​Arriba a les llibreries el receptari de postres de Jordi Roca, el millor xef pastisser del món

El petit dels germans Roca posa a l’abast de tothom les seves creacions

Jordi Roca, el cuiner postrer de l’extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs de l’humor, l’enginy i el talent culinari els seus records, els seus coneixements i les seves inspiracions i els converteix en sorprenents postres a l’abast de tothom.

Una magnífica invitació a l’imaginatiu món d’aquest geni dels dolços que s’arrodoneix amb les espectaculars fotografies de Becky Lawton, que acompanyen totes les receptes i que desperten els nostres sentits talment com si tinguéssim els plats a taula. Tots els secrets i trucs del xef més original, creatiu i divertit per traslladar la màgia del millor restaurant al nostre menjador.

Definir la  feina de Jordi Roca al capdavant del Celler de Can Roca l’ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep.

Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011). Aquest 2014 ha estat nomenat Millor xef pastisser del món per la revista britànica Restaurant.