100 Elephants, Fredy Live Karaoke i Banc de proves amb grups del 360 Fest a La Mirona

El Grup del Mes i el Banc de proves esdevenen una oportunitat pels grups novells i emergents del panorama musical actual.

El proper divendres 9 D’abril a les 23.00h, La Mirona acollirà el Grup del Mes de les Cases de la Música, que en aquest cas serà 100 elephants. El grup gironí de rock/pop/indie presentarà el seu nou àlbum ?Madrid, Girona, Barcelona?, la producció del qual va començar a finals D’octubre del 2008 i va acabar el 5 de juny del 2009, mesos en els quals van estar treballant amb cinc productors del nivell de Marc Parrot, Micky Forteza, Santi Garcia, Roger Rodés y Dani Ferrer. El preu de L’entrada és de 3? anticipada (+ despeses de gestió) i de 5? a taquilla. El Grup del Mes sorgeix de les Cases de la Música amb L’objectiu de donar oportunitats als nous talents i canalitzar propostes que, en aquests moments, es poden obrir camí si compten amb el suport necessari. Aquesta iniciativa permetrà que un grup actuï durant el mateix mes a les cinc Cases de la Música: Mataró, L’Hospitalet, Salt, Manresa i Terrassa.

El dissabte dia 10 a les 00.00h, torna el karaoke en directe amb Fredy Live Karaoke, una proposta innovadora i trencadora en el món musical. Enginyada pel músic barceloní Fredy Fresquet, la fórmula va sorgir per cobrir una nova demanda en el camp de L’oci: la del karaoke de tota la vida però brindat en el més pur directe. El seu funcionament és molt senzill: totes aquelles persones que ho desitgin poden pujar a L’escenari a cantar el tema que hagin escollit. El grup posa a disposició del públic un llistat amb més de cent cançons D’estils variats per tal que els participants n?escullin una -o més D’una segons la seva motivació.

Finalment, el diumenge a les 19.00h, hi haurà un Banc de Proves amb grups del 360º. El 360 Fest és una mostra de música i de creacions artístiques dels alumnes dels instituts de secundària de Girona. Aquesta mostra neix amb la voluntat de ser un aparador de les activitats artístiques que durant tot el curs escolar es couen als nostres instituts, un dia on totes les expressions artístiques hi tindran cabuda.