100 números de la revista Bon Art

A la Fontana D'Or s'ha inaugurat una exposició on es poden veure les 100 portades D'aquesta publicació

La revista bonart celebra els seus primers 100 números amb una exposició organitzada per la Fundació Caixa Girona a la Fontana D’Or.
La mostra inclou els 100 números de la revista que han estat publicats fins ara, així com la totalitat de les obres originals utilitzades per fer les portades de cadascun D’aquests números, que han estat creades per reconeguts artistes vinculats a Catalunya o als països de parla catalana.
BONART MIRACLE-100 revistes, 100 portades resumeix la trajectòria D’una revista D’art en català que, des dels seus inicis a finals de L’any 1999, ha seguit amb rigor el pols dels esdeveniments artístics a Catalunya, dibuixant/escrivint, mensualment, un retrat precís del món artístic.
Arribar a convertir-se en una publicació de referència dins de L’àmbit cultural català no ha estat fàcil, té molt de miracle però també D’esforç col·lectiu. És per aquest motiu que la mostra és també un sentit homenatge a totes aquelles persones entusiastes de L’art que han permès tirar endavant aquest arriscat projecte. Una fita que no hauria estat possible sense totes aquella la gent que, amb el seu treball, han fet possible la revista.
La mostra s’ha organitzat en dos grans apartats: bonart editora i bonart gestora cultural, dividits cadascun D’ells en dos àmbit.

Etiquetes:
,