11 anys sense el geni dels acudits

L'esperit d'Eugenio torna a Luz de Gas de la mà de Reugenio tots els dilluns fins el mes de juny

Des del proper dilluns, l’esperit d’Eugenio tornarà a un lloc molt especial per qui va ser el geni dels acudits, com és la sala Luz de Gas. Allà on la frase ” Saben aquel que diu…” va tenir una de les seves últimes ressonàncies. I ho farà de la mà de Reugenio, recreació del mite nascut amb l’objectiu d’homenatjar al relator d’aquelles històries que ens va deixar ara fa 11 anys.

Així, tots els dilluns, des d’aquest proper 2 d’abril i fins el darrer del mes de juny, a partir de les 21.30 hores, a l’esmentada sala Luz de Gas, es podrà gaudir de l’Especial Reugenio. Un espectacle on aquest personatge desgranarà aquelles històries que tots coneixem però que a tots ens agrada recordar una vegada i una altra. A l’estrena, a més, el públic assistent podrà acompanyar el seu riure amb una copa de Cava Torelló.

L’espectacle està produït per Saben Aquel Que Diu (SAQD)  empresa que va néixer ara fa tres anys per l’expressa voluntat d’en Gerard Jofra, fill del Eugenio. Com explica ell mateix, des del precís moment de la mort del seu pare, va estar donant-li voltes al cap pensant com podia fer-ho. Un dia el va trucar algú, que després va passar a ser en Reugenio, per a mostrar-li la seva devoció vers el geni dels acudits. Quan, en una improvisada actuació, en Gerard el va veure, no s’ho va poder creure… Mai havia vist una recreació tan perfecte del seu pare. Va ser en aquell moment quan se li va encendre la bombeta i va crear SAQD.

Ara, aquella sensació impactant que va tenir en Gerard, podrà ser compartida per tothom que s’acosti els dilluns a Luz de Gas.

Etiquetes:
,