12è Festival de la Música de Sant Pere

El flautista català Claudi Arimany serà l'encarregat de donar-ne el tret de sortida

Avui diumenge 15 de juliol s’inicia el Festival de la Música de Sant Pere amb l’actuació de Claudi Arimany a L’Església del Monestir de Sant Pere de Rodes a partir de les 8 del vespre.

Considerat per Jean-Pierre Rampal com un dels més grans flautistes de la seva generació, van ser companys en els escenaris de tot el món, i és per tant l’hereu D’un estil D’interpretar i d’entendre L’art de la música. Utilitza en els seus concerts l’emblemàtica flauta D’or W.S. Haynes de J.P. Rampal.  Compta amb una àmplia discografia, amb més d’una trentena de CDs per a les firmes Sony Classical, Novalis, Delos Int., etc.,  molts dels quals han estat premiats. Claudi Arimany ha ofert concerts a pràcticament tots els països d’Europa, Amèrica i Àsia.

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes arriba enguany a la seva dotzena edició, i en aquesta ocasió amplia l’oferta de concerts i afegeix un nou espai, ja que paral·lelament als concerts clàssics que tenen lloc habitualment a l’església del Monestir, en aquesta edició també hi haurà concerts a l’església de Port de la Selva, espai que s’obre a nous estils de música.

Entre el diumenge 15 de juliol i el dijous 26 D’Agost, es duran a terme setze concerts inscrits en el marc del 12è Festival de la Música de Sant Pere: tretze concerts de piano i música de cambra al Monestir de Sant Pere de Rodes i tres concerts a L’església de Port de la Selva, que inclouen programes de música brasilera, fado i jazz.

A més de L’actuació del flautista català Claudi Arimany el festival també veurà desfilar artistes de reconeixement internacional com el violinista Vadim Tchijik, guardonat en nombrosos concursos internacionals, el pianista búlgar Georgi Mundrov o el famós Brahms Trio de Moscou, entre D’altres. El festival també comptarà amb una Nit Màgica dedicada als Nocturns de Chopin, a càrrec del pianista Sergio Marchegiani i una Nit de Luxe amb el duet internacional de pianistes catalans Carles Lama & Sofia Cabruja, que oferiran un recital en commemoració dels seus 25 anys de trajectòria artística.

L’església de Port acollirà les actuacions de Névoa (fados); Paulinho, que ens oferirà música brasilera, i el grup 2.5.6, que s’encarregarà D’apropar-nos a la música de jazz-soul.

Etiquetes: