13.000 espectadors al Sons del Món

Aitana, Oques Grasses, Stay Homas, Nil Moliner i God Save The Queen, són els grups que han exhaurit entrades

Redacció.- La catorzena edició del Sons del Món, la segona que se celebra en plena pandèmia, amb aforament limitat del 70%, fa un balanç molt positiu. Aquest èxit no es deu només a l’èxit de convocatòria de 13.000 espectadors i espectadores, sinó també per la satisfacció de les persones assistents, que consoliden el Sons del Món com un dels grans i més singulars festivals de la Costa Brava.

Per l’espectacular Ciutadella de Roses hi han passat al llarg de tres caps de setmana propostes artístiques com Aitana, Oques Grasses, Stay Homas, Nil Moliner i God Save The Queen -que han exhaurit les entrades- i Fangoria, La Casa Azul, Rosario i Amaral.

Les mesures de seguretat aplicades per combatre la Covid-19 han estat ben rebudes  per part d’un públic assistent que per segon any consecutiu continuava amb moltes ganes de veure els seus artistes preferits dalt de l’escenari. Els músics i músiques han rebut llargues ovacions i han valorat i agraït molt poder presentar la seva música en viu tot i la dificultat actual d’organitzar i assistir a concerts.

Totes les actuacions s’han concentrat a la Ciutadella de Roses, que ha seguit demostrant que és un espai escènic de primer ordre, ampli i amb un gran interès arqueològic i amb tant encant que deixa bocabadats als visitants.