15è Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell

L'espectacle 10 Veus i el concert de Marc Ayza encapçalen la programació del festival, que tindrà lloc del 8 al 12 D'octubre

La quinzena edició del Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell (Baix Empordà), que  se celebrarà entre el 8 i el 12 D’octubre, inclou una variada programació de concerts i activitats que tindran lloc en diversos escenaris de la població. El festival està organitzat per L’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Llofriu, amb la direcció artística de Mas i Mas.  

El dissabte 10 D’octubre (22.00h) al Teatre Municipal, es presenta L’espectacle 10 Veus, una producció de L’Auditori de Barcelona que compta amb la participació de les cantants Helena Miquel, Beth, Laura Simó, Dolo Beltran, Sílvia Pérez, Anna Luna, Névoa, Danna Leese Routh, Lídia Pujol i Mone. L’apartat musical L’aporten: Llibert Fortuny (saxo), David Soler (guitarra), Joan Díaz (teclats), Armand Sabal-Lecco (baix elèctric) i Caspar St. Charles (bateria).

A continuació, al Centre Fraternal (a les 12 de la nit), s’oferirà el concert del bateria Marc Ayza, que actuarà acompanyat per Tom Warburton (contrabaix), Helios (plats efectes), Core (veu) i Roger Mas (piano i teclats).

El diumenge 11 D’octubre, al Teatre Municipal (19.00h), s’oferirà L’espectacle Evergreen, grans cançons del cinema interpretades per la cantant Laura Simó, acompanyada per Francesc Capella Trio. Aquest concert està organitzat pel Cine Club Garbí de Palafrugell, en ocasió del seu desè aniversari.

Al Centre Fraternal (23.00h) actuarà la Big Band Canarias, amb la presència del saxofonista nord-americà Dick Oatts.

El Festival es completa amb una jam session al Centre Fraternal, i amb conferències, projeccions de cinema i les actuacions gratuïtes a plaça Nova del Combo de L’Escola de Música, de la Marching Band Oncle Strongle i de la BAB-Big Acoustic Band.