16.000 persones ja tenen la seva entrada per veure el Gran Circ de Nadal de Girona sobre Aigua

Del 26 al 31 de desembre es presentaran les actuacions de fins a 26 artistes arribats de 8 països diferents

Redacció.- 10 camions amb 120.000 litres d’aigua han descarregat l’aigua per transformar el Pavelló d’Esports de Fontajau de Girona en una gran pista aquàtica. Després l’èxit extraordinari de les tres primeres edicions, aquest desembre arriba per quarta vegada el Gran Circ de Nadal de Girona que enguany, com a principal novetat, introdueix una pista aquàtica gegant on hi actuaran 26 artistes de 8 països diferents. La presència escènica de l’aigua es tradueix al llarg de l’espectacle en fonts sincronitzades i pluja internacional, una aposta pel circ internacional i de qualitat de la mà de Circus Arts Foundation, productora del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or.
Però a banda dels recursos escènics sorprenents que aportarà l’aigua, les més de dues hores de l’espectacle també seran la ocasió de gaudir d’un reguitzell de grans figures del món del circ internacional de primera divisió com per exemple la parella de pallassos russos Anton i Victor Franke, el duo Medel d’acròbates mexicans o la Troupe de funàmbuls a gran alçada Peshkov.
Moltes de les atraccions es fonen amb les coreografies de les sis ballarines del cos de ballet del Gran Circ de Nadal i interactuen amb els dolls d’aigua que apareixen al ritme de la música. La pista sobre la que es realitza la producció viatja des de Rússia i només ha sortit un únic cop de les fronteres del seu país quan ara fa un parell d’anys va ocupar el circ estable de Budapest. Es tracta d’una de les produccions circenses més costoses dels darrers temps.
Un Pavelló transformat en circ estable
Aquesta setmana, a quatre dies de l’estrena, el Pavello de Fontajau començarà a experimentar una important transformació per tal d’obrir de nou les seves portes amb totes les comoditats d’un càlid circ estable capaç d’acollir una gran producció internacional. Fins a 12 empreses participaran activament en aquesta mutació de cada espai.