16×16: Setze jutgesses per al 2016, nova exposició de l'Institut Català de les Dones i la revista Enderrock

L'exposició impulsa el coneixement del ric panorama actual de cantautores

L’Institut Català de les Dones (ICD) i la revista Enderrock inauguren demà a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) la mostra 16×16: Setze jutgesses per al 2016, una exposició que visibilitza la trajectòria de 16 cantants representatives del panorama musical català actual. L’objectiu és impulsar el coneixement i fer un reconeixement al ric i divers talent femení en el món de la música popular.

L’acte d’inauguració consistirà en una taula rodona amb les cantautores Gemma Humet, Ivette Nadal, Meritxell Gené i Bikimel, on explicaran la seva visió sobre les aportacions de les dones en el món de la música moderna. L’acte clourà amb un tast musical a càrrec de les cantautores. A més de les participants en la taula rodona, la mostra visibilitza a Marina Rossell, Lídia Pujol, Maria Rodés, Joana Serrat, Maika Makovski, Dolo Beltran, Anna Roig, Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Eva Dénia, Maria Arnal i Núria Graham.

La mostra es podrà visitar a la seu de l’ESMUC fins al 9 de juny (de dilluns a diumenge de 8.30 h a 21 h), i entre el 13 i el 26 de juny a l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190. Barcelona). Posteriorment formarà part del catàleg d’exposicions pedagògiques que l’ICD cedeix a ens locals, centres educatius i altres entitats i institucions amb l’objetiu de visibilitzar les aportacions de les dones.

En l’acte d’inauguració intervindran la coordinadora territorial de l’ICD, Marta Jové; la cap de redacció d’Enderrock, Helena Morén, i el director de l’ESMUC, Josep Borràs.

La inauguració tindrà lloc avui 1 de juny a les 18h, a Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). c. Padilla, 155. Barcelona.