17 pel·lícules candidates als Gaudí i als Goya a la Filmoteca de Catalunya

Cicle Premis Gaudí-Premis Goya 2017

Redacció.- El Cicle Premis Gaudí-Premis Goya 2017, organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català i l’Academia de Cine, conjuntament amb la Filmoteca de Catalunya, presenta algunes de les pel·lícules candidates als dos guardons. A les portes de les nominacions, el Cicle vol oferir al públic i als membres de l’Acadèmia l’oportunitat de revisar en pantalla gran les pel·lícules candidates als premis, produccions estrenades durant aquest any, que han participat en Festivals de cinema internacionals i ja no estan en cartellera.

Durant el mes de novembre ja s’han projectat Les amigues de l’Àgata, de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius iMarta Verheyen, (4 de novembre), Lobos sucios dirigida per Simón Casal, (8 de novembre), Sexe, Maraques i Chihuahues de Diego Mas Trelles, (9 de novembre), La Academia de las Musas de José Luís Guerín, (11 de novembre), Alcaldessa de Pau Faus,(13 de novembre), El rei borni de Marc Crehuet (15 de novembre) i Rumba Tres, de ida y vuelta de Joan Capdevila i David Casademunt, que es projectarà el pròxim 27 de novembre.

El Cicle continua durant el mes de desembre amb 10 projeccions més. The Evil That Men Do (El mal que els homes fan) de Ramon Térmens, (6 de desembre), Todo saldrá bien de Jesús Ponce, (7 de desembre), Joana Biarnés. Una entre tots d’Òscar Moreno i Xavier Baig (8 de desembre), La noche que mi madre mató a mi padre d’Inés París, (10 de desembre), El destierro de Arturo Ruiz Serrano, (13 de desembre), Quatretondeta de Pol Rodríguez, (14 de desembre), Oleg y las raras artes d’Andrés Duque, (16 de desembre), Cerca de tu casa d’Eduard Cortés, (17 de desembre), Juegos de família de Belén Macías, (18 de desembre) i Rumbos de Manuela Moreno, (27 de desembre).