1er Cicle Sax Masters del 3 al 24 de maig

El Sunset Jazz Club de Girona ha organitzat un cicle dedicat a l’instrument jazzístic per excel·lència: el saxo

En aquesta primera edició s’han programat sis concerts excepcionals d’alguns dels millors saxofonistes nacionals i internacionals amb la premisa de buscar el màxim nivell dels intèrprets, prioritzar que a la programació hi hagi un equilibri entre les propostes catalanes i forànies, i fomentar també la col·laboració entre figures com el nordamericà Jesse Davis i músics catalans.

El concert inaugural del cicle anirà a càrrec del saxofonista basc afincat a Barcelona Gorka Benítez, sens dubte un dels millors de casa nostra. Dissabte 10 de maig a les 23h actuarà Eric Alexander, què és considerat des de fa dues dècades un dels grans mestres del saxo tenor. El dia 17 de maig, Dani Nel·lo mostrarà la seva mestria en el terreny del rhythm and blues acompanyat d’una banda de somni. També actuaran artistes com Dmitri Baevsky Trio, Jesse Davis & Jove Big Band de Girona i Raynald Colom Quartet featuring Jesse Davis.

Tots els músics participants toquen habitualment en grans espais i festivals, per la qual cosa poder veure’ls des de la distància curta que permet un club de jazz és sens dubte una bona oportunitat pels aficionats que no vulguin perdre cap detall de les actuacions.