201 curtmetratges opten a ser seleccionats per a la secció oficial del Festival Curt.doc 2011

El Festival Internacional de Curtmetratge Documental de Vidreres tanca el seu període de recepció registrant la més alta participació de totes les edicions

201 curtmetratges documentals optaran a participar a la secció oficial del IV Festival Internacional de Curtmetratge Documental de Vidreres. Curt.doc 2011. La xifra supera amb 20 els curtmetratges inscrits en L’edició de 2010.

Els 201 curtmetratges procedeixen de 34 països diferents dels 5 continents. També es compta amb la participació de 24 treballs catalans i 33 de la resta de L’Estat espanyol.

La comunicació de les obres seleccionades es farà abans del 14 de març de 2011. El Festival atorgarà quatre premis: el de millor curt documental valorat amb 1500 ?, el finalista valorat amb 800 ?, el millor curt català valorat en 800 ? i  un premi del públic aquest sense valoració econòmica.

La direcció del festival valora molt positivament el procés de recepció, ja que s’ha augmentat de manera molt important la quantitat de pel·lícules rebudes respecte les darreres tres edicions, també s’ha mantingut la diversitat idiomàtica així com a la varietat de  procedències dels films. Molts dels curtmetratges rebuts han estat seleccionats en prestigiosos Festivals com Sundance, el Festival de documentals D’Amsterdam, el Docfest de Sheffield, El Punto de Vista de Pamplona, el festival de Locarno o el Hot doc?s de Toronto.

El Festival Curt.doc, L’únic Festival de Catalunya i de la L’Estat espanyol dedicat exclusivament al curtmetratge documental, es portarà a terme el proper 16,17 i 18 de juny al Teatre Casino ?la Unió? de Vidreres.

Etiquetes:
, ,