23 dies romàntics a la Casa Batlló

‘Inject Love’ vol parlar de l’amor a través de l’art

Redacció.- La Casa Batlló celebrarà Sant Jordi amb l’exposició: Inject Love. Una exposició que vol parlar de l’amor a través de l’art. Es mostrarà durant 23 dies, concretament des del 20 d’abril al 12 de maig. Els artites d’aquesta exposició són Brusse i Hanse Cora.

Podrem gaudir d’una exposició d’art amb idees extraordinàries per sorprendre a les persones que més estimes. Un diàleg sobre l’amor que estimula la creativitat per expressar els teus sentiments. A través de l’art al carrer, escultures, fotografies i instal·lacions, ‘Inject Love’ proposa conversar sobre l’amor, confrontant l’experiència dels artistes amb la dels espectadors. Els artistes plàstics i visuals Brusse i Hanse Cora comparteixen una visió vital: “No estàs viu fins que vibres en l’amor”. Tots dos conceben l’amor amb una visió romàntica, però també com a motor del creixement emocional, intel·lectual, artístic i espiritual.

Els primers dies de l’exposició coincideixen amb la nostra celebració de Sant Jordi, en la que es vesteix la façana de la Casa Batlló de roses. Cal mencionar, que Antoni Gaudí es va inspirar en aquesta llegenda. Gaudí va escenificar la llegenda de Sant Jordi a la façana de la Casa Batlló per tal que, amb el pas del temps, aquesta fantàstica tradició es mantingués viva. La mítica llegenda, també, està representada en espais concrets del seu interior i en el terrat. Com per exemple, a la teulada, on podem veure com el llom del drac cobra vida.

El 23 d’abril, també, és el Dia Mundial del llibre promogut per la UNESCO des de l’any 1995. És per això que aquest dia, a més de l’intercanvi de roses, regalar llibres és la forma de commemorar una de les tradicions més arrelades dins la cultura catalana. Cal afegir, que s’ha convertit des de fa anys en un dia clau per aconseguir les últimes novetats literàries, les edicions especials o la firma i dedicatòria del teu autor preferit. A Catalunya les celebracions de Sant Jordi són molt pintoresques i de tot tipus. A Barcelona, els carrers principals com les Rambles, el Passeig de Gràcia i la Rambla Catalunya, destaquen per la quantitat de gent que hi passeja i es va aturant a les parades de venda de roses i llibres.