25 artistes cedeixen obres en benefici de la fundació Autisme Mas Casadevall

L'exposició 'L'art amb l'aultruisme' es podrà veure a la Casa de Cultura de Girona del 2 al 13 de març

Uns vint-i-cinc artistes plàstics s’han adherit a una nova iniciativa solidària a benefici de la Fundació Autisme Mas Casadevall. Es tracta D’una exposició que, sota el títol ?L’art amb L’autisme?, se celebra del 2 al 13 de març a la Casa de Cultura de Girona.

Ha estat organitzada per la Fina Burset, mare de Mas Casadevall, i la seva germana, la pintora Joana Burset, amb la col·laboració de Lluís Bosch i del director de la revista Bonart i alhora director de la fundació Lluís Vilà, Ricard Planes. Les galeries El claustre, de Girona, i Arcadi Calzada, D’Olot, han col·laborat igualment en la iniciativa aportant obres. També ho ha fet la fundació Lluís Vilà amb una obra de L’artista del mateix nom.

Aquesta exposició se suma als concerts que es van celebrar a la tardor a Banyoles i a Barcelona, per recaptar fons per tal de poder mantenir el nivell de qualitat dels serveis que ofereix als seus residents.

A més de la cessió desinteressada D’obres que han fet els artistes per fer possible aquesta exposició, la fundació ha comptat amb la col·laboració de L’Ajuntament de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Girona.

Etiquetes:
, ,