25è aniversari del Ballet David Campos

Per celebrar-ho es durà a terme una gala especial al Gran Teatre Liceu

Aquest any David Campos i la seva companyia celebren el seu 25è aniversari D’activitat ininterrompuda, i ho volen compartir amb tothom amb una nit molt especial al Gran Teatre Liceu de Barcelona el proper divendres 6 de juliol al vespre (21h).

Han estat 25 anys de dur treball per la dansa i el ballet, de creació coreogràfica, formació de ballarins i professionalització. Una tasca que ha contribuït de manera determinant a la projecció de la dansa clàssica a Barcelona i Catalunya, i a la seva revisió i contemporaneïtat.

Per tant, aquest aniversari s’ha de celebrar com cal: la gala commemorativa es durà a terme en L’incomparable marc del Liceu, i acollirà un programa únic amb dos actes:

1. La intervenció D’Aleix Martínez, que interpretarà ‘The man I Love’, coreografia de David Campos, al so de la música de George Gershwin i un extracte del ballet ‘Bernstein dances’, coreografia de John Neumeier amb música de Leonard Bernstein. El ballarí, format en el sí de L’escola i companyia de Campos, va rebre la medalla D’or al prestigiós Prix de Lausanne 2008 i actualment és ballarí a L’Hamburg Ballet de John Neumeier.

2. La funció complerta de la versió de David Campos de ‘Giselle’ interpretada pel Ballet David Campos.

Etiquetes: