2a edició de Cabaret a la Fresca a Sabadell

De L'1 al 16 de juliol al Jardí de Caixa Sabadell

Aquest cicle dedicat al cabaret és el relleu del que fins ara havia estat ?Teatre a la Fresca? (organitzat per Obra Social Caixa Sabadell) i queda emmarcat dintre de la programació del festival 30 Nits de Sabadell
Sota el nom de Cabaret a la Fresca, de L’1 al 16 de juliol tindrà lloc aquest cicle dedicat a aquest gènere i que va néixer L’any passat com una nova oferta cultural a Sabadell. Organitzat per L’Obra Social Caixa Sabadell, ha esdevingut el relleu del que havia estat fins ara el Teatre a la Fresca. Cabaret a la Fresca està emmarcat dintre de la programació de 30 Nits, festival D’estiu de Sabadell. Compta per a aquesta segona edició amb un director artístic, encarregat de confeccionar la seva programació. Josep Ma. Mestres és ja conegut per tots i un referent dintre de L’escena teatral catalana.
Com a novetat respecte a L’any passat, aquesta segona edició els espectacles es veuran els dimarts i dimecres de les tres primeres setmanes de juliol. D’aquesta manera des de L’entitat organitzadora del cicle es pretén obrir-se i trobar nous públics, ja que aquesta oferta cultural està emmarcada a L’estiu es volia fugir dels caps de setmana.
Cabaret a la Fresca és una temporada D’estiu a L’aire lliure que es farà en el mateix espai on fins ara es programava el ?Teatre a la Fresca?, a L’Amfiteatre de Caixa Sabadell, al centre de Sabadell.
Dintre de la variada programació que trobarem en aquest segon any del cicle, tindrem a una de les grans companyies catalanes D’aquest gènere. The Chanclettes inauguren el Cabaret a la Fresca el dimarts 1 de juliol, amb un compendi dels seus ?hits’. ?GOLD’ esdevindrà així un repàs als millors moments de cadascun dels espectacles D’aquesta companyia.

Una programació variada, eclèctica i per a tots els públics
La resta de companyies i artistes que passaran pel ?Cabaret a la Fresca? seran Teatre al Detall, amb el seu muntatge ?Evidències’ (dimecres 2); un espectacle de cabaret poètic basat en poemes de Jordi Cienfuegos que ens parlen de les grans veritats i les petites banalitats D’aquest món nostre, D’una manera original, senzilla i fresca. La pròpia companyia defineix L’espectacle com ?una muntanya russa de sensacions, emocions i relacions, un joc divertit fet amb molt sentit de L’humor i ironia?.
El dimarts 8 arribarà el torn per a un consagrat dintre de L’escena i del gènere, Manel Barceló.
El dimecres 9 Egos Teatre ens presentarà el seu darrer muntatge, ?Rudiggore o la nissaga maleïda?. Sergi Buka arriba el dimarts 15 de juliol per a presentar ?Ilusiona?. Un espectacle de màgia que sorgeix del somni del seu autor (Buka) per provocar aquesta emoció en L’espectador. Una selecció dels grans efectes de la història de la màgia, presentats per a acariciar els sentits i emocionar. Els somnis són L’eix D’Ilusiona.
Els encarregats de tancar aquesta segona edició del ?Cabaret a la Fresca? (dimecres 16) seran Camut Band amb el seu ?show? de música i ball, ?La vida és ritme?. Un espectacle on es barregen la percussió africana, el tap dance, la veu i el ball sobre sorra. Sis intèrprets juguen amb els seus papers, intercanvien les seves habilitats i mesclen els seus ritmes per aconseguir un muntatge original, fresc, sorprenent i ple D’energia, que fa que els espectadors acabin tenint ganes D’aixecar-se i posar-se a ballar, embriagats per la màgia del que està succeint a L’escenari.

Etiquetes:
,