2n FADE, festival d'art digital i electrònica

Girona oferirà, aquest cap de setmana, una gran varietat d'esdeveniments artístics, musicals i culturals.

El divendres 2 i el dissabte 3 de juliol, a La Cellera de Ter i al llarg del dia, se celebrarà el 2n FADE, el festival D’art digital i electrònica. El FADE es presenta com un festival D’estiu, de curta durada i entrada gratuïta, que vol conjugar els aspectes més lúdics de la música electrònica amb tot allò que fa referència a les noves tecnologies aplicades a la creació artística. El FADE tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol durant tot el dia i tota la nit a La Cellera de Ter, a 15 kilòmetres de Girona, en diversos espais situats al centre del poble i al polígon industrial. La CASA de la MÚSICA | LA MIRONA de Salt participa i coL’labora en el festival en tasques de comunicació, difusió i distribució.
El mateix dissabte 3 a les 16.00h, tindrà lloc als Jardins Fora Muralla el 360º Fest 2010, la mostra de música i creacions artístiques dels alumnes de secundària de Girona. El 360º Fest és una mostra que neix amb la voluntat de ser un aparador de les activitats artístiques que durant tot el curs escolar es couen als nostres instituts, un dia on totes les expressions artístiques hi tindran cabuda. Hi haurà dos escenaris (el de rock i el de hip hop) sobre els quals hi passaran al voltant D’una vintena de grups, que entre tots oferiran més de 10h de música. A més, també hi haurà graffitti i moltes sorpreses més. El festival és gratuït i es farà a L’aire lliure. Organitza: L’Estació Espai Jove i Casa de la Música La Mirona. Més informació a www.zonajove.info / Tel. 972 22 00 70
També al mateix dia, a La Mirona, el bar Maiden?s celebrarà els 5 anys del seu naixement, i ho farà amb un macro concert amb els grups Leo 037 + Amadeüs + Morphium + Free Taxis + Parcius + Objetivo tu cama + Grup sorpresa + DJ’s Marc i Aragonés. El bar Maiden’s està situat al carrer Palafrugell nº 38 a la zona de Pedret i obre a partir de les 18.00h, de dimarts a diumenge.