30 Minuts de Música al Museu de Lleida

Un nou cicle de concerts de 30 minuts de durada

Lleida es converteix en la segona ciutat catalana després de Barcelona en programar el 30 Minuts de Música, tal com fa des de fa un any Mas i Mas a la Pedrera.
L’Orfeó Lleidatà i el Museu de Lleida, presenten 30 MINUTS DE MÚSICA AL MUSEU DE LLEIDA. Un nou cicle de concerts de 30 minuts de durada cadascun i que es realitza en tres sessions consecutives: a les 19.00 h, 20.00 h i 21.00 h.
A més, gràcies a la col∙laboració de Fundació Mas i Mas, podrem gaudir D’intèrprets de reconeguda trajectòria profesional i D’una atractiva programació D’obres de cambra de tots els temps i D’àmbits tant diversos com el clàssic, jazz o folk. Així Lleida es converteix en la segona ciutat de Catalunya on es realitzen aquests concerts després de Barcelona on Mas i Mas programa des de fa un any a edificis tan emblemàtics com la Pedrera. D’aquesta manera L’Orfeó i el Museu s’afegeixen a la iniciativa de la Fundació Mas i Mas de que ?la música soni cada vegada a més racons’.

Concert i entrada al museu
Els concerts tenen lloc dins del propi Museu i són sempre de petit format (per a una cinquantena de persones) afavorint la proximitat entre el públic i L’intèrpret. Un altre dels atractius és que amb el preu de L’entrada s’hi inclou una visita al Museu. 30 MINUTS DE MÚSICA és una aposta de fusió entre el nostre patrimoni artístic i la millor música, el primer concert es va celebrar el passat dia 25 amb un concert D’autèntic luxe a càrrec D’un dels millors duos de Tango del món.

Etiquetes: