34a edició de la Setmana Medieval de Montblanc

Del 22 al 25 d'abril

Redacció.- La Setmana Medieval serà, enguany, diferent de la resta d’edicions fetes fins ara. D’entrada, es farà només durant un cap de setmana i amb un programa d’actes adaptat a la situació actual de pandèmia. Tots els actes s’han plantejat a l’aire lliure, amb aforaments limitats. Per tant, caldrà reservar entrada per a tots els actes programats, siguin o no de pagament. Seran espectacles segurs on es compliran totes les mesures de seguretat. Fem una crida a la responsabilitat col·lectiva, i venir a Montblanc només si teniu entrades per als actes, ja que no hi haurà animacions de carrer ni activitats sense reserva prèvia.

A ningú se li escapa que la situació per la pandèmia de la Covid-19 és complexa, i l’Associació Medieval treballa per fer una Setmana Medieval amb totes les garanties. Així, just una setmana abans de la festa, l’entitat decidirà si tira endavant tota la programació preparada segons la situació epidemiològica del moment. Volem fer una festa segura, i per tant tindrem en compte el context de la pandèmia per poder tirar endavant o no la Setmana Medieval.

Confiem que la situació que s’ha viscut aquests darrers dies a Montblanc millori i, per tant, puguem celebrar la Setmana Medieval de Sant Jordi amb unes dades epidemiològiques ja molt millors que les actuals.

En els propers dies farem públic el programa d’actes i el sistema de venda d’entrades. I també fem una crida a viure la Setmana Medieval com hem fet sempre, amb els vestits medievals al carrer i amb banderes i domassos als balcons, perquè a Montblanc es respiri, malgrat tot, ambient de Setmana Medieval.