38a edició del Saló de Maig

Més de 40 artistes participaran aquest any en L'exposició que porta fins a Reus a artistes del país i internacionals

La galeria D’art ANQUIN?S convoca  la 38 edició del  Saló de Maig. Més de 40 artistes participaran aquest any  en L’exposició que any rere any porta fins la ciutat de Reus a artistes de tot el país i també artistes internacionals. Aquest any cal destacar la presència D’alguns artistes alemanys com Roger Dale i els escultors Kubach &Kropp.

El Saló presenta la seva edició més internacional. La presència de la galeria en Fires D’art europees ha propiciat l´intercanvi D’artistes.  A més dels artistes alemanys,  hi hauran obres de L’italià Massagrande, de L’artista xinesa Yang Shun, del bulgar Iliya Zhelev i del cubà, Gustavo Diaz Sosa ( guanyador del Premi ?Go? Caixa Penedes en el darrer Concurs de Pintura Jove organitzat per la galeria).

 Entre els noms que  participen habitualment en el Saló: Aguilar Moré, Badia Camps i  Vives Fierro son els artistes més degans.  Destaquem la personalitat de L’obra de Miguel Macaya,  Victor Pedra, Fernando Alday, Magi Puig o Modest Almirall; el vitalisme del germans Moscardó,  Didier Lourenço o Joaquin Mateo;  les textures D’Alícia Grau,  Marta Duran o  Coia Ibañez Ferrater,  la visió contemporània del realisme de  Carlos Díaz, Raül Mateo, David Casals, Eva Llorens, Maria Perelló, Xavier Rodés i Carlos Morago o  la aportació a la pintura urbana de Quincoces,  Lluis Puiggros i Salvador Montó. D’altra banda com a representants de L’abstracció Isabel Saludes i  Frank Jensen, qui també presenta escultures pintades.   Entre els més joves cal destacar L’obra de Mònica Castanys i D’Alejandra Caballero, que exposa per primera vegada a la galeria.  Pel que fa a L’escultura, es podran veure  obres de Jesus Curia, Rocio Villatoro, Teresa Riba i  Pere Sala així com  ceràmiques de Neus Segrià.

Com cada any, el Saló de Maig esdevé un punt de trobada D’artistes, coL’leccionistes, crítics D’art i mitjans de comunicació que volen contemplar les darreres obres D’alguns dels millors artistes del moment i de joves promeses. Està anunciada la presència del Sr. Josep Miquel Pérez, Alcalde de Reus.

Al llarg de L’exposició, la galeria organitza visites guiades els dissabtes dirigides als socis del club de cultura T3SC. Totes les persones interessades en assistir també es podran inscriure a la mateixa galeria o bé a través de la web de la galeria www.anquins.com, on també podran accedir a veure totes les obres de L’exposició.

La galeria ha complementat la seva presència a internet a través del seu blog: www.anquinsblogspot.com i a la red social de facebook, on tothom que vulgui es pot fer admirador . D’altra banda, s’ha editat un catàleg amb la reproducció D’una obra dels artistes participants que estarà també disponible amb format pdf.

El dia 5 de juny, Nit de les galeries D’art , la galeria estarà oberta fins les 12 de la nit i oferirà un monòleg humorístic a càrrec D’Hector Calvo,  a més D’una copa de vi.

Etiquetes:
,