4.000 espectadors al primer cap de setmana de l’Ítaca

El festival ha posat en marxa la seva desena edició que inclou trenta-sis concerts amb artistes com Rigoberta Bandini, Goran Bregovic, Oques Grasses, Zoo, Zahara, Manel, Doctor Prats o Skatalà

Redacció.- Uns 4.000 espectadors han gaudit aquesta setmana de la variada oferta  cultural i d’oci de l’ÍTACA L’ESCALA que ha posat en marxa la celebració del desè aniversari del festival de l’Empordà.

El concert familiar de Xiula ha posat aquest matí punt final a la programació de l’ÍTACA l’Escala que també ha comptat amb les actuacions musicals de Buhos, La Fúmiga, Despit i Doble & Hug Soud i la Basement Band en una nit de concerts celebrada dissabte a la nit.

El festival, que enguany ha ampliat i diversificat la seva programació a l’Escala, també va acollir dues propostes que han estat molt ben valorades pel públic. Dijous al vespre, l’ÍTACA es va posar en marxa amb un espectacle de drons sobre el mar a càrrec de l’empresa catalana Flock Drone Art. I dissabte, la banda LaDinamo va aixecar una gran expectació als carrers del municipi amb el seu concert itinerant.

Les propostes de l’ÍTACA a l’ESCALA formaven part de la ‘Santa Gresca’, organitzada per la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala. Les activitats programades permeten ampliar l’oferta cultural i d’oci del municipi empordanès durant la celebració d’aquesta festivitat.

36 concerts, 3 espectacles de drons i 2 murals
D’abril a juliol, el festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ celebra el seu desè aniversari amb trenta-sis concerts, tres espectacles de llums amb drons i dos murals commemoratius a vuit poblacions de l’Empordà i a la ciutat Girona. Goran Bregovic, Rigoberta Bandini, Oques Grasses, Zoo, Zahara, Manel, Doctor Prats, Andrea Motis, Albert Pla & Diego Cortés, Maria Arnal i Marcel Bagés o Skatalà són alguns caps de cartell d’aquesta edició.