Massimo Bottura, Mauro Colagreco i els germans Roca, al Fòrum Gastronòmic

Del 28 al 30 de novembre d’aquest 2021 el conjunt de les comarques gironines viurà la gran trobada de la gastronomia i la restauració

Redacció.- Entre el diumenge 28 i el dimarts 30 de novembre d’aquest any 2021, les comarques gironines viuran la gran trobada de la gastronomia i la restauració. Precisament, tres dels millors restaurants del món seran presents aquest la darrera setmana de novembre al Fòrum Gastronòmic de Girona. Els Germans Roca estaran acompanyats per Massimo Bottura, xef propietari de l’Osteria Francescana, de Mòdena, i per Mauro Colagreco, del restaurant Mirazur, de Menton. Protagonitzaran una taula rodona el dilluns 29 de novembre a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. Els Best of the Best agrupa els restaurants que han estat escollit millors restaurants del món de la llista 50 Best, segons la revista Restaurant.
L’anunci va ser fet per Joan Roca en el marc de la primera trobada molt enriquidora del sector gastronòmic de les comarques gironines, que s’ha celebrat aquest dijous a Mas Marroch, per recollir les seves inquietuds i les seves propostes per fer un millor congrés.
En la trobada, representants del sector gastronòmic, de la cuina, de la sala, de col·lectius i dels productors, van reconèixer que les limitacions horàries arran de la pandèmia van ser una oportunitat per millorar la qualitat de vida del sector i van expressar la necessitat de prendre consciència d’uns nous horaris al sector de la restauració. El Fòrum té la voluntat de fer més trobades com aquesta i d’arribar al màxim de representants del sector de la gastronomia i del sector productiu.