S’ha presentat la primera edició de Cerdanya Music Festival

Ja han confirmat les actuacions d'artistes com Gipsy Kings (12 d'agost), Aitana (13 d'agost), Sopa de Cabra (17 d'agost), Nathy Peluso (18 d'agost), Rosario (19 d'agost), Manel (20 d'agost)

Redacció.- S’ha presentat la primera edició de Cerdanya Music Festival del 12 al 22 d’agost. Tot i que queden artistes per anunciar, els organitzadors ja han confirmat les actuacions d’artistes com Gipsy Kings (12 d’agost), Aitana (13 d’agost), Sopa de Cabra (17 d’agost), Nathy Peluso (18 d’agost), Rosario (19 d’agost), Manel (20 d’agost), Hombres G (21 d’agost) i Miguel Ríos (22 d’agost).

El festival tindrà lloc a un prat situat a la majestuosa vall d’Alp, a la comarca de la Cerdanya, fent de la localització un dels atractius d’aquesta trobada musical.

Els concerts començaran a les 21h, coincidint amb la posta de sol, que unida a la bellesa del paisatge, faran d’aquest festival una cita imprescindible de l’estiu a Catalunya.

A més de l’espectacle principal, el públic podrà accedir al recinte Village a partir de les 18:30 h. per escalfar motors. Seguint l’exitós concepte del Festival Jardins Pedralbes, el Village serà l’espai destinat a la restauració, on els assistents podran gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat basada en el producte de proximitat. En aquest espai també es podrà trobar una proposta musical propia basada en artistes emergents i locals.

Aquesta serà una primera edició de moltes, ja que és un festival que ha arribat per quedar-se.