Pròleg del MOT a Olot, amb una conversa entre Pep Divins i Raül Garrigasait

Avui a Girona se celebrarà el segon Pròleg “L’escriptura a la vinya” a càrrec de Jordi Aran, Pep Coll i Montserrat Serra

Redacció.- Aquest dijous s’ha celebrat el Pròleg de Festival MOT a Olot amb una conversa que tenia per títol El lloc cria les paraules, entre Pep Divins i Raül Garrigasait, davant d’un nombrós públic a la Biblioteca Marià Vayreda. I aquest divendres es realitzarà el segon Pròleg i es podrà gaudir de la conversa sobre “L’escriptura a la vinya” a càrrec de Jordi Aran, Pep Coll i Montserrat Serra.

CONVERSES
Les converses del MOT començaran a Olot el 17 de març amb la conversa “Història i memòria d’un paisatge”, entre Joan Francesc Mira i Joan Nogué i “La Tierra vive y en ella la sangre de los antepasados”, amb Elicura Chihuailaf i Txalo Toloza-Fernández. El divendres 18 de març, hi haurà la conversa “Lliures i assilvestrats” que reunirà Miren Amuriza, Carles Belda i Jordina Biosca, i “Esborrar del mapa” que posarà en diàleg Yan Lianke, Manel Ollé i Ricard Planas. El dissabte al migdia se celebrarà el Ver-MOT amb Miquel Martín i Serra, Maica Rafecas i Llucia Ramis moderats per Toni Orensanz i, a la tarda, hi haurà les converses “Convocant l’esperit de Víctor Català” entre Núria Bendicho, Carlota Gurt i Mita Casacuberta, i “Un conreu d’imaginaris” amb Selva Almada i Anna Guitart.


El dijous 24 de març el Mot es traslladarà a Girona. Començarà amb la conversa “On és el centre del món?”, entre Xuan Bello, Olga Novo i Eva Vàzquez, i continuarà amb “Eren bruixes?”, que comptarà amb Fernanda Melchor i Brenda Navarro. El divendres 25 de març serà el torn d’Anna Ballbona, Ramon Mas i Adolf Beltran amb la conversa “El bosc i el polígon i Teresa Ibars, María Sánchez i Rosa Cerarols parlaran sobre “Heretar la terra”. El dissabte 26 de març hi haurà el Ver-MOT, amb Toni Sala, Francesc Serés i Joan Todó moderats per Montserrat Serra. A la tarda es podran escoltar les converses “A pasturar” entre Eva Baltasar, Gabi Martínez i Àgueda Vitòria i “Muntanyes  regalades” entre Paolo Cognetti i David Guzman.