La 4a edició del Village · L'Hospitalet Experience arriba a la Plaça Europa amb la millor gastronomia i cultura de la ciutat

Del 23 al 27 febrer la Plaça Europa de l’Hospitalet serà el centre del món

Redacció.- Hospitalet organitza durant el Mobile World Congress una nova edició de L’HExperience Village. Volen mostrar al món totes les coses bones que té L’Hospitalet: la seva gastronomia, la seva cultura, la seva gent i la nostra particular manera de passar-ho bé en família i amb amics. Tapes amb un toc tradicional, art en directe, ShowCookings, tabalers, calçots i carxofes, castellers, rumba catalana,… Tot això i més del 23 al 27 de febrer a L’Hospitalet Experience, en el marc del GSMA Mobile World Congress (MWC): el seu sabor més autèntic de la ciutat a la Plaça Europa.
FUN SPACE
Serà la quarta edició de l’esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i del Baix Llobregat. A la plaça Europa, el visitant trobarà un gran envelat climatitzat de 300 m2 on degustar tapes elaborades per un total de 10 restauradors i entitats de la ciutat que oferiran més de 20 degustacions diferents. Entre les novetats d’aquesta edició trobareu el mercat de productes del Parc Agrari, un contenidor de cerveses artesanes, i l’esmorzar de pagès, que se servirà durant el cap de setmana.
El 23 i 24 de febrer —el cap de setmana anterior al certamen—, l’activitat es dirigeix als ciutadans, perquè facin seu el MWC; i del 25 al 27 de febrer, dies de celebració del GSMA, els congressistes podran degustar la gastronomia de la ciutat en format tapa amb productes locals i de proximitat.
CHILLOUT SPACE
Torna aquest espai al MWC19, on els congressistes podran relaxar-se, treballar a l’aire lliure, fer una pausa per al cafè i tastar alguns dels plats de la gastronomia local, davant l’entrada del congrés, a l’encreuament entre l’avinguda de Joan Carles I i el carrer de les Ciències, a la cantonada del South Village.
L’HOSPITALET, CAPITAL DEL MÓN DURANT EL MWC
L’oferta cultural i gastronòmica del Village vol arribar tant al públic local com als visitants: la previsió és que més de 107.000 congressistes visitin el Mobile World Congress i que l’impacte generat sobre l’economia de Barcelona i del conjunt de l’àrea metropolitana se situï al voltant dels 473 milions d’euros.
L’Hospitalet ha identificat la gastronomia com un nou motor econòmic i vol projectar-se com a ciutat amb atractiu, mitjançant l’autenticitat de les seves tapes. La ciutat fer valdre la seva xarxa d’equipaments culturals que són referents en l’àmbit metropolità i a Catalunya, gràcies al desenvolupament del Districte Cultural.
Horaris Fun Space: Dissabte, 23 de febrer, de 10 a 23 h · Diumenge, 25 de febrer, de 10 a 18 h. Durant l’esdeveniment: De dilluns 25 a dimecres 27 de febrer, d’11 a 19 h.
Horaris ChillOutSpace: De dilluns 25 a dimecres 27 de febrer, de 8 a 19 h. · Dijous, 28 de febrer, de 8 a 15 h.