55 empreses ofereixen 160 llocs de treball a la fira d’ocupació juvenil TreballemGi 2021

La 6a edició de la Fira d’Ocupació Juvenil TreballemGi tindrà lloc en format virtual el proper 10 de novembre

Redacció.- El proper dimecres 10 de novembre tindrà lloc la 6a edició de la Fira d’Ocupació Juvenil TreballemGi, un esdeveniment dedicat a la inserció laboral dels joves que, per segona vegada, es realitzarà en format de fira virtual.

Durant tot el dia, els joves inscrits podran conèixer les més de cinquanta empreses participants gràcies als vídeos de presentació, així com apuntar-se a les ofertes de feina i fer entrevistes laborals.

També durant tot el dia les empreses participants podran accedir a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE i els ajuts a la contractació del SOC. Durant aquest anys d’execució del programa PICE d’ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, han passat 4.488 joves que han participats als seus tallers i formacions.

En quant a les ofertes laborals, els joves podran trobar-hi nombroses ofertes de treball corresponents a una trentena de perfils laborals diferents del camp de les activitats físiques i esportives, l’administració i gestió, l’arquitectura i enginyeria, el comerç, l’edificació i l’obra civil, l’educació, l’electricitat i electrònica, la mecànica i soldadura, l’hostaleria i turisme, la imatge personal, la informàtica, la instal·lació i el manteniment, la logística i gestió de magatzems, recepcionistes, la sanitat, i el transport.

A la darrera edició, també en format virtual degut a les restriccions Covid, hi van participar 542 inscrits i hi van haver 176 ofertes de feina que van oferir 36 empreses participants. Enguany es preveu superar aquestes xifres, doncs ja hi ha més de 55 empreses que participaran com a expositors i ofereixen 160 llocs de feina i es compta també superar el nombre de participants.

Cal recordar que les edicions anteriors es van poder celebrar en format presencial, l’any 2018 a Girona, a Blanes, Figueres i l’any 2019 a Girona. En aquestes edicions presencials es va comptar amb més de 2.428 assistents, 184 empreses amb 498 ofertes.

El programa de la jornada s’iniciarà a les 9 h del matí amb la inauguració a càrrec de Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona.

A les 10 h del matí, Abel Cifuentes, consultor d’imatge i facilitador d’equips, impartirà la sessió “Ara, les entrevistes per Whatsapp!”, i posteriorment a les 11.30 h, ell mateix farà la ponència “No tinc experiència, no tinc edat, no tinc oportunitats”. A continuació, a la 1h, Núria Sanllehí, orientadora professional de la UdG, parlarà de com treure el màxim rendiment a Linkedin a l’hora de buscar feina. Per la seva banda Dolors Ruiz, formadora i propietària de Lola Digital, a les 15 h, explicarà com fer el currículum amb Canva. I finalment, Núria Sanllehí, a les 16:30 h, impartirà la sessió “No busquis feina, troba-la!”.

Entre les més de cinquanta empreses expositores s’hi pot trobar Alter Ego Web Services, Ascensors Serra, Axxon, Ayach Logistica, Buch 1900 SL, Carrefour, Caula Aliments, Centinel Universal, Costa Brava Mediterranean Foods, Dibosch, Escubedo Connexion Sistems, Eurofirms, Formar-te, Friselva, Frit Ravich, Fundació Adecco, Fundació Ramon Noguera, Fustech, GM Food, Grup Altimir, Grup Morera, Helena Jornet Finques, Hotel Xaine Park, Iglésies Associats, Konig, Mapfre, Marlex People ETT SLU, Marsol Hotels, Masoliver Group, Mineralia, Nestlé, Oxford, PdePa Bakery, Productos Concentrol, Puratos, Reale Figueres, Samba Hotels, Sistemes Informàtics Icon, Tavil, Tecnic, Werkhaus Sl SCS (Bauhaus), i Wow! Startups. També tindran estand propi la Cambra de Comerç de Girona, la Diputació de Girona, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Universitat de Girona.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç.