57 candidatures opten als XII Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Carulla

Més de la meitat de les candidatures presentades corresponen a entitats del Barcelonès

Un total de cinquanta-set candidatures opten a guanyar els Premis d’Educació en el Lleure, després que el dia 9 de desembre s’acabés el termini de presentació. Els guardons, que enguany arriben a la seva dotzena edició, són instituïts per la Fundació Carulla.

Els Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Els premis consten de sis guardons de 4.000 euros cadascun: quatre destinats a nous projectes i a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i finalment un guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. La dotació total dels premis és de 24.000 euros.

Quaranta-tres candidatures procedeixen de les comarques de Barcelona, trenta de les quals són del Barcelonès; cinc de Girona i també de Lleida, tres de  les comarques tarragonines i, finalment, una de les Balears.

El veredicte del jurat, format per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Fabian Mohedano, Rosa M. Pujol, Núria Ramon, Rafa Ruiz de Gauna, Antoni Reig i Marta Rosàs, es donarà a conèixer abans de finals de març de 2016.