7a edició del DANSAT

DANSAT reunirà a L'escenari del SAT! companyies catalanes de renom com Sol Picó, amb el seu aclamat espectacle El llac de les mosques

Del 7 a L’11 D’abril i sota el lema ?la dansa a prop teu?, arriba la 7a edició del DANSAT, el festival de dansa del SAT! Teatre de Barcelona que aposta per una programació de dansa per a tots els públics, gustos i edats.

El DANSAT D’aquest any inclou, una vegada més, una programació heterogènia, innovadora i, sobretot, de qualitat. Així la setena edició del DANSAT reunirà a L’escenari del SAT! companyies catalanes de renom com Sol Picó, amb el seu aclamat espectacle El llac de les mosques; el reconegut Centre D’Arts Escèniques o Caer de Reus i Roberto Oliván, amb el muntatge MermaiD’s call o els guardonats amb el Premi Ciutat de Barcelona de la dansa Nats Nus, que El DANSAT 2010 també reunirà al SAT! els holandesos Duda Paiva Company, amb el muntatge Angel; els gallecs La Macana, amb L’obra Ven, i els britànics Company Chameleon, amb Rites. Aquests dos últims grups actuaran a la secció EMERGENTS.SAT, que obrirà el festival de dansa el 7 D’abril a la nit.

Prèviament i com a activitat paral·lela, del 2 al 5 D’abril, Thomas Noone Dance, companyia associada al SAT!, organitzarà un Workshop de dansa; i els dies 31 de març i 1 D’abril estrenarà The Room, fase III al teatre.
A més, durant el festival, s’obrirà la convocatòria per a companyies de dansa catalanes que vulguin estrenar un nou espectacle a través de la qual tindran la possibilitat de venir a fer-ho al SAT! durant la temporada 2010-2011.

El SAT!, any rere any, treballa per poder exhibir els treballs de creació de dansa de companyies catalanes i per a establir un fort vincle entre aquesta disciplina i el públic. Partint de la importància de formar un públic interessat en la dansa, la programació del teatre es manté ferma en una línia de programació de dansa molt forta que pretén allunyar aquesta disciplina D’elitismes i D’altes esferes per a fer-la arribar a tot tipus de públics. Durant la temporada 2009-10 hem pogut veure, com a part de la programació estable del SAT!, espectacles de dansa contemporània per a infants, companyies estrangeres, dansa integrada i creacions catalanes.

Etiquetes: