Unes 8.000 persones gaudeixen de la inauguració del festival Strenes amb Oques Grasses

L’edició més ambiciosa del festival comença divendres vinent 5 d’abril i durarà fins el 5 de maig

Redacció.- Unes 8.000 persones assisteixen al concert de la rambla de Girona per viure l’estrena de Fans del sol dels Oques Grasses, un dels discos més exitosos de la temporada, que fa sis setmanes que està entre els més venuts i escoltats de l’estat espanyol. El públic tenia ganes d’Strenes i del singular concert inaugural al Pont de Pedra, després que a la passada edició es decidís anul·lar la inauguració en solidaritat amb l’empresonament dels líders polítics catalans.
Si es suma l’excepcionalitat de la inauguració del festival -un concert sorpresa a l’estil U2 o The Beatles, al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona-, amb els antecedents de les actuacions de Sopa de Cabra, Love of Lesbian i Txarango, amb l’estrena d’Oques Grasses, grup cridat a ser un dels artistes més rellevants de la temporada, s’aconsegueix una fórmula d’èxit a la que pocs s’hi han pogut resistir.
L’edició més ambiciosa del Festival Strenes comença divendres vinent 5 d’abril i fins el 5 de maig comptarà amb estrenes dels nous discos d’Alfred Garcia, Noa, Eagle-Eye Cherry, Lax’n’Busto, Macaco, Companyia Elèctrica Dharma, Andrea Motis, Xarim Aresté o L’últim indi.
També comptarà amb concerts especials com l’estrena dels espectacles “Totes les cançons parlen de tu” d’Els Catarres, “Como en casa” de Rosana, “Intocables” de Gerard Quintana, “Golosinas” de Pedro Guerra, del concert del 20è aniversari de Mishima, de la nova gira de Doctor Prats o de l’espectacle de cloenda del festival, que firmarà Miquel Abras.
El Festival Strenes 2019 comença amb soldout als concerts d’Alfred Garcia, Els Catarres i Lax’n’Busto i amb les darreres entrades a la venda de Rosana, Mishima 20 anys i Macaco. La resta de concerts superen el 60% d’ocupació.