Arriba la 8ª edició del festival POESIA I +

Del 28 de juny fins el 12 de juliol Poesia i + s'instal·la a Caldes d'Estrac de Barcelona

Enguany, coincidint amb el desè aniversari de la Fundació Palau, el festival Poesia i + augmenta les activitats i referma la seva voluntat de presentar propostes actuals i arriscades i de convertirse en un dels festivals d’estiu de referència. El festival te lloc del 28 de juny al 12 de juliol a dos espais singulars de Caldes: el pati de la fundació i el Parc de Can Muntanyà (al costat de la fundació) amb una vista privilegiada sobre el poble i el mar.
En aquesta 8ª edició la música pren molt protagonisme: poetes i músics desfilaran durant les 9 nits del festival, des de clàssics de l’experimentació com Carles Santos i Pau Riba a propostes més noves com les d’Enric Casasses amb Pascal Comelade, El Petit de Cal Eril, Ajo & Judit Farrés i l’espectacle Reatule d’avars del Brossa Quartet de Corda, que uneix música clàssica i hip hop.
Una de les nits del festival, com és tradició des del seu naixement, acollirà la Nit de Poetes, en què veus destacades de la poesia catalana prendran la paraula com el recent premi Lletra d’Or Josep Pedrals, en Manuel Forano i la Núria Martínez Vernis. El festival també acollirà poetes que estan desenvolupant nous projectes escènics amb altres creadors. El diàleg de la poesia contemporània amb les altres arts és un tret distintiu del festival des dels seus orígens.
 

Etiquetes:
, , ,