A la venda les entrades pel nou concert de Raimon a Barcelona, que és a punt d’exhaurir les localitats pel 3 de desembre a l’Auditori

Divendres 4 de desembre, nova oportunitat per acompanyar el de Xàtiva, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2014, en un recital antològic

Raimon fa 75 anys el proper 2 de desembre i ho celebrarà amb un doble recital antològic a l’Auditori de Barcelona que arrenca amb un concert dijous 3, pel que estan a punt  d’exhaurir-se totes les entrades. La bona acollida del públic barceloní ha fet obrir una nova data en l’agenda de l’artista, que oferirà un segon concert l’endemà, divendres 4 de desembre a les 9 del vespre.

Així doncs, doble oportunitat per escoltar a l’Auditori una selecció dels temes més destacats de la seva carrera, on no hi faltaran cançons com “Diguem no”, “Jo vinc d’un silenci”, “Com un puny” o “Al vent”, autèntics himnes intergeneracionals. També presentarà temes de recent creació i farà el seu particular homenatge a Ausiàs March, Roís de Corella, Jaume Roig o Salvador Espriu,  poetes que han estat musicats per Raimon.

El cantant de Xàtiva s’envoltarà dels músics que l’acompanyen habitualment: Miguel Blasco i Joan Urpinell a la guitarra; Pau Domènech, clarinet, i Fernando Serena al contrabaix. Celebrant una xifra tan significativa a Barcelona, Raimon mostra el seu agraïment al públic de la capital catalana, que ha omplert sempre els seus recitals en el seu llarg recorregut artístic.

Més de mig segle amb la celebració d’aquest concert es ​ret homenatge al cantautor, guardonat recentment amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Raimon compleix més 50 anys damunt dels escenaris i la seva extensa biografia professional inclou actuacions, sempre en català, des dels Estats Units fins al Japó. Aquesta serà una ocasió irrepetible per poder gaudir de la veu i el talent d’aquest artista, que acumula més de 60 publicacions en la seva carrera i que ha editat també en països com França, l’Uruguai i l’Argentina.