A punt una nova edició de la Mostra de Teatre de Barcelona

Del 5 d'octubre al 4 de novembre al Teatre del Raval

La Mostra de Teatre de Barcelona és un projecte de promoció i difusió artística que es va endegar L’any 1996, de la mà d’Empar López i organitzat per Artípolis. Durant aquests quinze anys de vida la Mostra s’ha consolidat com una plataforma que ha impulsat a actors, autors i directors, facilitant així la seva promoció dins del panorama teatral del nostre país i que aquest any arriba a la seva quinzena edició.

Com ja es va fer la passada edició els divuit espectacles seleccionats es podran veure al Teatre del Raval, la seu única de representació, que també acollirà les obres guanyadores dintre de la seva programació estable. Com a novetat, aquest any, i amb L’objectiu de donar cabuda a més espectacles, les representacions dels espectales serà D’un dia.

La Mostra és una plataforma interessant per a qualsevol companyia que vulgui projectar-se professionalment ja que defensa a ultrança els espectacles de creació pròpia, que són L’essència del teatre. En L’actualitat L’MTB s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més esperats a la ciutat, tant pels professionals com pel públic en general. En cada edició posa de manifest el gran moment del teatre de creació a Catalunya, cosa que es reflexa en el gran nombre de projectes que opten a ser seleccionats que en aquesta edició han arribat als vuitanta-i-cinc.