A SIES.tv celebrem dos anys renovant el disseny i incorporant un servidor de premsa programable

A partir d'avui s' adopta el format panoràmic 16:9

La televisió catalana cultural per Internet SIES.tv ha assolit aquest setembre dos anys D’emissions ininterrompudes, durant els quals han passat per la petita pantalla els protagonistes més destacats del sector cultural del nostre país.
 
En aquest temps el projecte innovador de continguts culturals de SIES.tv emesos exclusivament a través D’Internet s’ha consolidat en el panorama nacional de mitjans de comunicació en línia. Per reforçar la seva posició s’ha renovat a fons el seu disseny i ha introduint importants novetats. El canvi més important, que es podrà veure a partir de divendres, és L’adopció del format de vídeo panoràmic 16:9, amb la qual cosa la pantalla de visualització esdevé més gran i s’adapta als criteris audiovisuals més moderns.
 
Una altra de les novetats és la creació D’un servei de notícies autogestionable pels agents D’informació cultural que, seguint unes premisses informatives i D’estil establertes, podran introduir les seves pròpies notícies al web, amb la qual cosa la televisió actualitzarà continguts amb més freqüència. Amb aquesta iniciativa es crea una xarxa D’agents culturals 2.0, que farà de SIES.tv un espai més participatiu i dinàmic.
 
La cultura i Internet, a debat aquest divendres
 
SIES.tv ha volgut celebrar els seus primers dos anys de vida amb un debat que s’emet avui ?dia de L’aniversari?, en el qual s’analitza la situació actual de la cultura catalana i L’impacte de les noves tecnologies sobre els hàbits de producció i consum de fets culturals. Hi participen Àlex Casanovas, de L’Associació D’Actors i Directors Professionals de Catalunya; Enric Ansesa, de L’Associació d’Artistes Visuals de Catalunya, Anna Caballé, de L’Associació Col·legial D’Escriptors de Catalunya i Antoni Mas, de la Unió de Músics de Catalunya.

Etiquetes: