A taula!!! i Guns, Childs & Videogames, noves estrenes del cicle Radicals Lliure

Xavi Bobés, Nao Albet i Marcel Borràs són els directors dels espectacles

La segona setmana del cicle Radicals Lliure arriba amb dues estrenes de dos espectacles molt diferents. Per una banda el teatre presentarà L’espectacle visual ?A taula!!!? i L’obre ?Guns, Childs & Videogames’, un seguit D’accions, monòlegs i improvisacions.
Xavi Bobés i Playground presenten A taula!!!, un espectacle de teatre visual, que es pot veure des D’ahir i que centra la mirada en la recerca de la memòria dels objectes quotidians que ens envolten en L’espai casolà. Objectes amarats de records, de moviments essencials de qui els ha manipulat i per tant, testimonis únics de L’evolució existencial de L’home. Objectes que transmeten tot allò que callem, intentem obviar, dissimulem, amaguem. La passivitat i L’actitud permitent de tots els objectes quotidians transformats en protagonistes absoluts. I L’home, de manera excepcional, al seu servei. Tots els objectes que es manipulen a escena tenen un punt en comú: la seva fragilitat. ?A taula!!!? és el primer espectacle de la trilogia ?A casa?.

Nao Albet i Marcel Borràs a ?Guns, Childs & Videogames’, expliquen un seguit D’accions, monòlegs, escenes i improvisacions, amb tres elements sempre presents, les pistoles, els nens i els vídeojocs. ?Ser, jugar i molar?. És el que fan en aquest nou espectacle que es pot veure a l’Espai Lliure del Teatre Lliure a partir D’avui.