Abús i VerdCel presenten a els seus nous treballs a L’Auditori en el marc del BarnaSants

El públic podrà gaudir de les notes de 'Les trampes del sostre' i 'Els dies del saurí'

La XVII edició de BarnaSants ? Cançó D’Autor presenta aquest final de març dos concerts a L’Auditori de Barcelona: Abús i Verdcel. Ambdues formacions presentaran en directe els seus darrers treballs discogràfics.

Abús i ‘Les trampes del sostre

Després de 3 anys de silenci, Agustí Busom ?Abús’ tot just acaba D’autoeditar-se un nou treball discogràfic, ‘Les trampes del sostre’ (Senitart, 2011), el cinquè llarg de la seva trajectòria. Enregistrat amb la complicitat de Marc Parrot als seus estudis de Sant Quirze Safaja, aquest disc suposa un projecte artístic global, un àlbum doble que mostra la dualitat del músic -la més lúdica i la més interior, la més optimista i la més seriosa i punyent- desplegant alhora les seves vessants elèctrica i acústica. Amb aquest concert, que tindrà lloc el proper dimecres 28 de març a L’Auditori (21h), Abús també celebra els 10 anys de carrera. Aquest concert ha canviat de data a causa de la vaga general convocada el dijous 29 de març -data programada originalment del recital- avançant-se un dia: dimecres 28 de març (amb mateix horari i sala).

VerdCel i ‘Els dies del saurí

VerdCel presenta el seu quart treball discogràfic, ‘Els dies del saurí’. El nou disc de la banda valenciana liderada pel músic i compositor Alfons Olmo compta amb la producció de Valen Nieto (Raydibaum) i s’endinsa més que mai en els territoris del pop sense oblidar L’essència de la Mediterrània. Serà un còmic-CD amb una nova mirada que aposta per L’amplitud sonora i per la síntesi estètica a través D’imatges i colors. El quart àlbum de la formació és més intimista i reflexiona sobre la inestabilitat dels projectes vitals i la seva supervivència malgrat el context de crisi social i personal que ens ha tocat viure. Aquest recital tindrà lloc el dissabte 31 de març a L’Auditori (21h).

Etiquetes: