ACO, rep el Premi Europeu de Qualitat Empresarial

Per a estimular la posada en marxa dels plans de qualitat total

Redacció.- El Director General d’ACO Ibèria & Sud-amèrica, Miguel Rovira, una empresa que está ubicada a la población gironina de Maçanet de la Selva, ha rebut el Premi Europeu a la Qualitat Empresarial 2021, concedit per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC) i que té com a objectiu donar visibilitat a l’esforç dels qui avancen en projectes d’implantació de qualitat en nous models de gestió laboral, que milloren la competitivitat i l’eficiència, així com per a estimular la posada en marxa dels plans de qualitat total en les empreses.

La cerimònia de lliurament de la primera edició d’aquest solemne premi es va celebrar el passat 26 de març en l’emblemàtic Hotel Westin Palace de Madrid, on es va reconèixer la labor de 10 destacats professionals procedents de diferents sectors. Una gala que va ser conduïda pels periodistes Ana García Lozano i Melchor Miralles, i en la qual va intervenir el President de l’AEDEEC, Sr. José Luis Barceló.

En rebre el premi, Miguel Rovira va explicar als assistents que “si ens proposem avançar cap a una cultura que busca l’excel·lència en tots els nostres serveis i solucions, basant la nostra actuació en mètodes de millora contínua, suportat pels nostres valors i talents, era necessari apostar per introduir temes com les certificacions”. Rovira va contar que a partir d’aquí va començar un llarg camí que va comportar “un canvi de mentalitat i cultura empresarial cap a una organització que cerca, en la seva globalitat, l’excel·lència”. I va concloure, que després d’aquesta presa de decisió en “els anys posteriors i de manera constant, l’empresa va créixer a dos dígits, però el més important és el com va créixer”.

Fa 22 anys que Miguel Rovira va entrar a formar part de l’empresa ACO, i avui dia des de la provincia de Girona és el màxim responsable de l’estratègia dedicada en totes les subsidiàries del grup que inclouen la península ibèrica i Sud-amèrica. És l’artífex i impulsor per a diversificar i fer créixer les línies de negoci de la companyia i fer-ho de manera sostenible amb estructures independents, això sí, totes elles orientades als objectius globals del grup ONE21.

Aquesta és la primera edició del Premi Europeu a la Qualitat Empresarial 2021 que té com a destinataris una selecció d’extraordinaris professionals de diferents sectors laborals. Amb aquest guardó, AEDEEC, presidida pel prestigiós periodista Sr. José Luis Barceló, i que compta en el seu Consell Rector amb empresaris i celebritats com Enrique Cerezo, Kike Sarasola o Gay de Liébana, ret homenatge a la qualitat, a l’esforç i a la professionalitat de tots els premiats.