Activitats musicals D’estiu al Museu D’Història de Catalunya

Els escenaris són la Ruta del Císter i Sant Pere de Rodes

El Museu D’Història de Catalunya ha organitzat un seguit D’activitats musicals D’estiu, els concerts de La Ruta del Císter i el Festival de Música de Sant Pere de Rodes
Els concerts d’estiu de La Ruta del Císter, del 13 de juliol al 24 D’agost, són fruit de la col.laboració entre el Museu d’Història de Catalunya ? Departament de Cultura i els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell.

El de La Ruta del Císter és un cicle variat, amb diferents estils de música, amb interès per a totes les edats i amb la intenció de gaudir d’aquests espais històrics, on patrimoni i música fan una combinació perfecta per a les nits d’estiu.

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes va per la seva vuitena edició. En el marc incomparable del Monestir de Sant Pere de Rodes, a L’Alt Empordà, i amb la finalitat de promoure la música clàssica i, a través de L’activitat cultural, el propi monument, el festival presenta aquest any gairebé 15 concerts de cicle entre el 19 de juliol i el 23 D’agost.
br>
El Festival de Sant Pere de Rodes té una personalitat especial degut al criteri de programació, basat per damunt de tot en la qualitat artística i fidel a la filosofia de descobrir i presentar nous artistes, tant de casa com estrangers.

Etiquetes: