Actuació a l'Auditori d’un dels grans del jazz, Maceo Parker

Un concert dins del Black Music Festival, en què Maceo Parker actuarà acompanyat de la Girona Jazz Project Big Band i sota la direcció de Michael Abene

Avui, 6 de març, a les 21h a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona torna Maceo Parker i, en aquesta ocasió, arriba acompanyat de la Girona Jazz Project Big Band en una producció molt especial i irrepetible, exclusiva del Black Music Festival 2015. El repertori consistirà en una selecció de temes dels àlbums de Maceo Parker, que inclourà versions de Ray Charles, James Brown, Stevie Wonder i Aretha Franklin, entre d’altres.

En els últims anys, Maceo ha fet realitat un dels seus grans somnis: tocar acompanyat d’una big band, amb la seva veu i el seu poderós saxo alt. Conjuntament amb el compositor i arranjador Michael Abene, van crear dos espectacles materialitzats en dos àlbums, titulats Roots & Grooves i Soul Classics. En la presentació d’aquests treballs al Regne Unit, Maceo Parker va estar acompanyat de la BBC Big Band.

La Girona Jazz Project Big Band neix l’any 2007 fruit de la inquietud d’un grup de músics de jazz gironins. La formació ha treballat amb Perico Sambeat, Guillermo Klein, Carles Margarit i Bob Mitzer. La Girona Jazz Project Big Band serà la tercera banda, i la primera a l’Estat, que tindrà el privilegi d’acompanyar aquesta estrella internacional.

Michael Abene serà el responsable dels arranjaments en els assajos i de dirigir la big band en el concert de Girona.