ACVic reuneix el millor videoart del país

El centre programa fins al novembre Pantalla Doble, una exposició que recull els vídeo treballs de Carles Congost i Joan Morey

Redacció.- ACVic Centre d’Arts Contemporànies aposta per mostrar el millor videoart de Catalunya en la represa de les exposicions després de les vacances. El centre programa fins al novembre Pantalla Doble, una exposició que recull els vídeo treballs de Carles Congost i Joan Morey guardonats a les dues últimes edicions del Premi de Video creació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya.
“Volíem posar en diàleg dos artistes que han compartit part de la seva trajectòria, que formen part d’una mateixa generació i que, per la seva actitud experimental en els formats i rebel en les formes dels missatges, han esdevingut configuradors d’una obra clarament diferenciada, però que a escala multidimensional i sensorial esdevé propera”, explica Ramon Parramon, director artístic d’ACVic.
La rentrée artística també inclou l’exposició de Toni Ferron I si resulta que en comptes de ser ciutadans és que només som espectadors’, una reflexió sobre “la dictadura de la imatge” amb quadres de gran format finançats a través de micromecenatge.