Adrià Puntí es presenta al BarnaSants amb nova banda i un avançament del seu nou disc, 'La clau de girar el taller'

Divendres, 30 de gener, Adrià Puntí farà un concert al Teatre Joventut de l’Hospitalet que inclourà un avançament del seu imminent nou disc

El proper divendres, 30 de gener, Adrià Puntí arriba al festival BarnaSants amb la seva formació nova, la Band Bang Bang, per desgranar alguns dels seus grans clàssics de sempre i avançar alguns dels temes del seu esperadíssim  nou disc. L’artista de Salt prepara un nou treball discogràfic després de 13 anys sense editar cap LP, que portarà per títol La clau de girar el taller.

Adrià Puntí és indiscutiblement un dels compositors i lletristes més brillants i originals de la seva generació. Ara es presenta al capdavant d’una formació renovada, que després d’exhaurir entrades al Mercat de Música Viva, arriba al teatre Joventut. Puntí estarà acompanyat de Lluís Costa a la guitarra elèctrica, Pedrito Martínez al baix i Dani Pujol a la bateria i percussió.

El músic arriba a l’Hospitalet després de l’enorme bona rebuda del seu documental al festival In-Èdit, l’èxit del llibre Incompletament Puntí i els concerts al Palau de la Música Catalana i a la sala Barts (Grec 2014 Festival de Barcelona).

A més a més, aquest mes de gener Adrià Puntí presenta l’EP Benvinguts al desastre, un nou esquitx de tot el treball realitzat amb èxit de públic i crítica al llarg del 2014, escalfant motors per l’esperat nou treball, que veurà enllestida la publicació aquest 2015. L’EP inclou dos temes inèdits, Esperit i La prova del nou, una nova versió de Cor agre, ara anomenada Cor Molt agre, i la nadala No és broma, ja inclosa en el recopilatori Altres cançons de Nadal. El de Salt, antiga ànima d’Umpah-Pah, és un músic heterodox, inter(in)disciplinari i completíssim. Tot i haver estat més de deu anys sense treure disc, és indiscutiblement un dels compositors i lletristes més brillants i originals de la seva generació.