Ahir 1 de setembre es va iniciar la venda d’entrades i abonaments de la programació del Teatre Clavé pel darrer quadrimestre de l’any

La programació està encapçalada per dos grans noms de l’escena teatral: Lluís Homar amb ‘Terra Baixa’ i ‘Temps’ amb el mediàtic Quim Masferrer

A banda de les entrades individuals, per aquesta programació s’ofereixen quatre tipus d’abonaments: abonament 3 abonament 5, abonament jove i abonament familiar. Les entrades i abonaments es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé i al web www.teatreclave.cat Les reserves també es poden efectuar al telèfon 93 765 05 72.

Dos grans noms de l’escena teatral encapçalen la programació del Teatre Clavé per als mesos de setembre a desembre. L’adaptació del clàssic de Guimerà, Terra Baixa, interpretat per Lluís Homar que encarna tots els papers (8 de novembre) és un dels plats estrella de la programació; així com també ho és el monòleg Temps de Quim Masferrer de Teatre de Guerrilla (18 d’octubre), que interpreta el paper d’un home a qui li han comunicat que li queden 90 minuts de vida.

El circ també té cabuda en la nova programació amb Pals de la companyia Cíclicus (20 de novembre), un espectacle en què una troupe de circ que ha perdut un dels seus membres cerca el lloc idoni on dipositar les seves cendres. Pals va es va estrenar al festival Grec de Barcelona, però prèviament, durant el procés de creació, va estar en residència al Teatre Clavé, entre d’altres espais.

En l’àmbit musical, la programació ressegueix diversos gèneres i estils: música flamenca amb el cantaorVíctor Palacios a Viejas costumbres (29 de novembre), un Concert de música acusmàtica a càrrec de Medín Peirón (26 de setembre) i música del Renaixement i el Barroc al tradicional concert de Sant Esteve, enguany titulat Nadal Barroc (26 de desembre).

Per als més petits, la programació manté la combinació d’espectacles en viu i cinema. El clown Marcel Gros amb La gran A…ventura (3 d’octubre) obrirà el cicle familiar, i el seguirà l’estrena d’Oh, que bonic és Panamà! un espectacle de la companyia Hirondela Teatre basat en el llibre de Janosch que duu aquest mateix títol. El cicle familiar comptarà també amb una altra estrena: Concertino (14 de novembre), un espectacle de música amb sonoritats del barroc per a infants d’avui en dia.

Un any més, el Teatre Clavé forma part d’El més petit de tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits que suma 11 edicions. En aquesta ocasió, la companyia de Bèlgica 4Hoog visitarà Tordera amb un espectacle de dansa per a infants d’1 a 4 anys anomenat Wanikan (7 novembre).

Completen el cicle familiar la projecció de dos films: L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta (31 d’octubre) i el clàssic de Disney El libro de la selva (28 de novembre).

A banda de les entrades individuals, per aquesta programació s’ofereixen quatre tipus d’abonaments:abonament 3 (tres espectacles per 35€), abonament 5 (cinc espectacles per 55€), abonament jove(per a joves d’entre 14 i 30 anys, tres espectacles per 25€) i abonament familiar (tres espectacles del cicle familiar per 12€).

La venda d’entrades i abonaments de la nova programació es va ininciar ahir 1 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web www.teatreclave.cat Les reserves també es podran efectuar a partir de la mateixa data al telèfon 93 765 05 72 o bé de manera presencial a les taquilles del Teatre.