Ainhoa Arteta al Palau de la Música Catalana

La soprano s'uneix al 24è Mediolanum Festival Mil·lenni

Redacció.- La soprano actuarà el proper 22 de febrer al Palau de la Música Catalana. Debutar amb el personatge de Mimí a La Bohème de Puccini no és fàcil. Encara menys si és sobre l’escenari del Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York. No obstant, Ainhoa ho va aconseguir, i amb nota. Aquest debut, juntament amb el premi del Concours International de Voix d’Opera de París, van ser l’inici d’una trajectòria brillant.

Entre els seus grans èxits destaquen el seu paper a Cyrano de Bergerac juntament amb Plácido Domingo a San Francisco Opera i al Teatro Real; La Bohème al Metropolitan i La Scala de Milà, Otello a La Corunya, Turandot, Carmen i La Bohème al Liceu, Dialogues des Carmelites, Eugene Oneguin i Simon Boccanegra a ABAO, l’estrena a París de l’òpera “Le dernier jour d ‘un condamné”, Don Carlo a l’Òpera d’Oviedo i Don Giovanni al Teatro Real, entre altres.

Tot i això, Ainhoa no busca encasellar-se en actuacions operístiques, és per això que també ofereix recitals i concerts amb grans mestres com Sir Neville Marriner, Christian Badea, i Pablo González, i pianistes com Marco Evangelisti, Rubén Fernández Aguirre, Malcolm Martineau i Javier Carmena .