Ainhoa Arteta i l'Orquestra de Cadaqués interpreten les millors sarsueles

El dimarts 30 a l'Auditori de Girona

Dins D’aquesta proposta, que es planteja com una Gran Gala de Cap D’Any, s’interpretaran les polques, valsos duets i romances més conegudes del gènere
L’Auditori de Girona celebrarà L’acabament de L’any amb una Gran Gala molt especial: un concert festiu i alegre amb una convidada D’excepció, la soprano Ainhoa Arteta. Per aquestes dates són tradicionals els concerts de Nadal vinculats als valsos i les polques D’Strauss. Enguany, però, L’Orquestra de Cadaqués ha apostat per un concert diferent i original, amb un repertori basat en el bo i millor de la sarsuela. Serà demà dimarts, 30 de desembre, a partir de les nou del vespre. La soprano Ainhoa Arteta, tot i que no figurava en el programa inicial, ha volgut afegir-se a la proposta, en la qual s’interpretaran els valsos, duets, polques i romanvces més coneguts D’aquest gènere.

L’Orquestra de Cadaqués, en petit format, interpretarà el repertori D’aquesta vetllada única sota la direcció de Miquel Ortega. Però el concert comptarà amb dos excepcionals convidats més: el tenor Salvador Carbó i el violinista Santiago Juan. A més, és un autèntic plaer tornar a comptar entre nosaltres amb Ainhoa Arteta, que ja va ser a Girona a principis de desembre.

Ainhoa Arteta va ser la guanyadora dels Concursos Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York i del Concours International de Voix D’Opera Plácido Domingo de París.

El seu debut operístic va tenir lloc el 1990 als Estats Units. A partir D’aquell moment la seva carrera es desenvolupa a nivell internacional a teatres com el Metropolitan Opera House de Nova York, el Covent Garden de Londres, la Bayerische Staatsoper de Munic, L’Òpera D’Amsterdam, L’Òpera de Bonn, el Teatre Bellas Artes de Méxic, el San Carlo de Nàpols, la Washington Opera, la San Francisco Opera i L’Arena di Verona, entre D’altres. Col.labora estretament amb Plácido Domingo, amb qui ha realitzat nombrosos concerts arreu del món.

Etiquetes: