Aixopluc, 3 espectacles en 1

L'Espai Lliure s'obre al teatre més jove amb la fórmula 3 d'un glop (3 espectacles en un)

La crisi és una bona oportunitat per reinventar-se, i amb l’esperit del teatre anglès per la seva capacitat d’improvisació a l’hora de respondre a la realitat amb immediatesa, el Lliure converteix ocasionalment l’Espai Lliure en un AIXOPLUC de projectes, idees i persones.
Durant un mes, entre novembre i desembre, els dijous, divendres i dissabtes l’Espai Lliure es convertirà en l’Aixopluc de 12 col·lectius joves de creació escènica. Un espai autogestionat on cada setmana es podran veure, d’un sol glop, 3 espectacles de teatre breu(de 15 minuts cada un), tres companyies diferents treballant al voltant d’un mateix tema d’actualitat.
Els dies 22, 23 i 24 de novembre obriran foc Els Pirates Teatre; Marc Artigau i La Ruta 40 amb tres Propostes per al Barcelona World.
A la segona tanda, els dies 6, 7 i 8 de desembre, la Cia. La Nevera, Arcàdia Companyia i Blanca Bardagil, una setmana abans de “la fi del món”, segons algunes teories, oferiran tres espectacles a l’entorn de la data apocalíptica del 21/12/12.
En tercer lloc La Calòrica, Companyia Solitària i el Projecte Nisu, els dies 13, 14 i 15 de desembre, explicaran com qualsevol persona està “A 6 passos del NY Times”.
Per tancar el cicle, The Mamzelles, Waltzing Teatre i la formació que resulti de la col·laboració entre tots els participants en aquest projecte, els dies 20, 21 i 22 de desembre, amb tres últims espectacles sobre el destí que ens depara el nostre futur més pròxim i incert “Agafant el primer vol a Londres per servir cafès”.

Etiquetes:
, ,