Al novembre Palo Alto Market ballarà al so de la música cubana amb l'Aperol Street Music Experience

A la segona edició temàtica, 15 músics de latin jazz envairan el mercat convertint-lo en un experiment inèdit de música en directe durant tot el cap de setmana

Els propers 7 i 8 de novembre, Palo Alto Market celebra la seva segona edició temàtica, l’Aperol Street Music Experience, un esdeveniment que redefineix l’experiència musical de carrer. El concepte parteix d’una idea bàsica: oferir als oients una oportunitat interactiva per gaudir de la música. L’acció consisteix en la deconstrucció d’una orquestra de 15 músics de latin jazz, distribuïts entre les diferents paradetes del mercat. Al llarg i ample del recorregut pel recinte, els assistents podran gaudir d’una interessant barreja sonora en viu: els músics, separats per alguns metres però encadenats a la mateixa estructura musical, improvisaran sobre una base rítmica proporcionada per un DJ.

Aquesta experiència, que pretén retre homenatge a la música feta al carrer, serà un laboratori d’innovació que permetrà al públic entendre i observar amb total nitidesa l’execució de diferents instruments: trompetes, saxòfons, guitarres, baixos, percussions i/o vocalistes. El fil musical conductor serà els ritmes afrocubans. Els músics improvisaran i s’associaran lliurement amb els intèrprets que tinguin més a prop, de manera que l’espectador podrà adoptar diferents perspectives que li oferiran una experiència musical diferent de manera simultània.

 

15 músics en directe durant tot el cap de setmana

La música neix al carrer i continua la seva evolució tenint com a referència la feina de músics de carrer dels cinc continents. Aperol Street Music Experience vol oferir l’oportunitat de tornar a entendre la música com quelcom interactiu on es trenca la barrera músic-espectador i es fa partícip al públic d’una experiència que variarà depenent de la perspectiva des de la qual es gaudeixi de les actuacions.

Així, Dj Kapi marcarà les bases a músics reputats que han tocat amb artistes de la talla de Silvio Rodríguez, Pablo Milanés, Carlinhos Brown o Fito Páez. Els seus noms: Ale Ortega (trombó), Alexey León Reyes (saxòfon, flauta i veu), Carlos Alberto Caro (violí), Crá (percussió), Fer Tejero (teclats), Julio Carbonell (saxòfon), Julio Montalvo (trombó), Joseph Darteano (trompeta), Mark Aanderud (teclats), Mel Semé (veu i guitarra), Orbe (veu i tres cubà), Rainer Lopez (percussió), Rodrigo Galvao (saxòfon i flauta) i Yadira Ferrer (veu).

 

Música, gastronomia gourmet i últimes tendències

Como a cada edició, Palo Alto Market oferirà també una selecció del millor: joves dissenyadors de moda, creadors d’artesania i innovadors del disseny seleccionats de manera minuciosa.

Els visitants podran gaudir de la cuina d’autor a foodtrucks, tapes gourmet a ‘xiringuitos’, les millors paelles i postres distingides, tot això de la mà dels millors xefs i artesans del bon menjar.

En aquesta edició, l’artista francès Zach AKA The Scientist esquitxarà de color la Black Room utilitzant la tècnica del dripping art.

La Concept Gallery de novembre vira cap a l’urban wear amb tots els ingredients de la moda del carrer: skates, sneakers i street fashion. A més a més, els Skate Led porten els seus revolucionaris skateboards amb llum LED integrada per crear efectes espectaculars, Montana ens aproparà a la feina de tres artistes urbans (BToy, Sawe i Mr. Zé) que il·lustraran i pintaran en directe i Fanatic Guitars, distribuïdors de les millors guitarres d’Europa, exposaran les seves peces més exclusives.

 

 

La Mini Party

En aquesta nova edició, el workshop infantil gira al voltant del món de l’hort urbà. Els més petits podran experimentar la sensació d’estar a una mini granja, amb dos tallers molt especials: un taller de cuina en fred, on aprendran els atributs de les verdures que surten de la terra i es cultiven als horts; i un segon taller en el qual podran plantar el seu primer enciam i emportar-se’l a casa.