Albert Guinovart a L’Auditori de Lleida

El recital es fa en motiu del centenari de la mot D'Isaac Albéniz

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida presenta, aquest divendres, el programa ?Homenatge a Isaac Albéniz? a càrrec del pianista Albert Guinovart. L’acte farà un repàs a les peces més conegudes D’Albéniz amb motiu del centenari de la seva mort.

Albert Guinovart es va formar musicalment en el Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Va continuar els seus estudis musicals a Londres on va estudiar amb la pianista i pedagoga Maria Curcio. La seva activitat musical és molt completa, ha destacat en la composició, oquestació, docència i interpretació pianística.

Com a pianista ha tocat amb orquestres com L’Orquesta Sinfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, L’Orquesta Sinfònica de Madrid, L’Orquesta del Festival de Sydney, L’Orquesta Gürzenich ? Filarmònica de Colonia, L’Orquesta Nacional de Montpellier, la Orquesta Filarmónica de Helsinki, L’Orquesta Nacional de Toulouse i la Franz Liszt de Budapest.

En els seus recitals com a solista sol combinar la interpretació de les seves pròpies composicions amb obres de gran repertori pianístic, en les que destaca especialment el repertori del període romàntic i la música espanyola.