Alberto Corazon exposa a Reus

La inauguració de l'exposició serà aquest divendres 2 de novembre a les 20h, a la Galeria Antoni Pinyol de Reus

Pintor, escultor i dissenyador. Com a dissenyador, de seguida ocupa un lloc destacat en el disseny gràfic espanyol (rep el Premio Nacional de Diseño, i també importants reconeixements a Nova York i Londres) i posteriorment amplia la seva activitat al disseny industrial, àmbits en què té un prestigi extraordinari.
Dels anys noranta ençà, es converteix en el dissenyador espanyol de referència en els fòrums internacionals. És premiat per l’Arts Director Club de Nova York, el British Design i el Design Council International.
El 1976, el Comitè Internacional el convida a exposar a la Biennal de Venècia, juntament amb Tàpies i l’Equipo Crónica, i el 1978, la Biennal de París, igualment a títol personal, l’invita a exposar al Petit Palais, juntament amb Antonio Saura.
La seva obra forma part de la col·lecció permanent de diversos museus, entre els quals podem destacar el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern), el Museo de Bellas Artes de Bilbao o el Museo de Arte Contemporáneo de Madrid.
Ha estat president fundador de l’Asociación Española de Diseñadores, de la Fundación Arte y Derecho i durant deu anys va presidir l’Entidad de Gestión de Artistas Plásticos (VEGAP).
Des del 2006, Alberto Corazón és membre de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando.
Etiquetes:
,