Altes dosis de bon humor amb Berto Romero

El famós presentador i monologuista fa parada al Teatre Auditori de Granollers per presentar el seu nou èxit teatral

L’actor còmic Berto Romero visitarà Granollers aquest dissabte, 30 de maig, a les 21 h, per presentar el seu nou espectacle Berto Romero sigue con nosotros, dins de la seva gira catalana. La Sala Gran del Teatre Auditori serà escenari de les més divertides històries d’un Berto que confessa haver superat els traumes i complexes. 

Berto Romero sigue con nosotros mostrarà al públic la maduresa del popular showman després de la seva paternitat i la consolidació de la seva carrera artística, un espectacle on barrejarà paròdies, música, ball i altes dosis d’humor. L’excol∙laborador de Buenafuente parlarà de temes com la família, els traumes infantils o la fama des de la perspectiva d’un home prop de la quarantena concentrats en un monòleg de 90 minuts.

Berto porta ja més d’onze anys representant amb gran èxit La apoteosis nècia per tota Espanya, show que ha anat combinant amb les seves famoses aparicions televisives i altres experiències sobre l’escenari juntament amb la banda de El Terrat.

Ara, torna als teatres amb aquest nou espectacle, tota una declaració d’intencions carregada d’humor, cançons, balls… Un espectacle farcit d’originalitat i bons acudits. La música d’Iván Lagarto i els audiovisuals que es projecten fan créixer un espectacle vital i ple d’energies.