Alumnes d'Elisava reinterpreten l'art contemporani català a l'exposició "(re)Visiones"

Els alumnes reinterpreten a través de la fotografia l’arquitectura del Museu Can Framis i les obres de la seva col·lecció

  1. El proper 28 de maig a les 12 hores s’inaugurarà la mostra (re) Visiones, una aproximació multidisciplinària a la creació visual contemporània, que explora l’àmbit arquitectònic i la col·lecció pictòrica del Museu Can Framis. Aquest projecte realitzat per alumnes d’ELISAVA pren en consideració la presència física del cos com a element i agent inherent i inseparable de l’experiència arquitectònica, social i pictòrica de Can Framis, i com a arxiu i significant de les experiències viscudes, posant la seva atenció en els diferents contexts que conformen el mateix cos.

(re) Visiones està inspirada en diferents obres de la col·lecció del Museu Can Framis, que les reinterpreta des de punts de vista múltiples i divergents, fent servir la imatge com eina i medi per (re) interpretar i investigar tant l’obra pictòrica com espais arquitectònics de Can Framis.

A través de les fotografies de (re) Visiones col·locades sobre les finestres tapiades de la façana de Can Framis, es fa visible una reinterpretació del seu interior, la qual cosa ofereix a l’espectador una nova visió que li permet prendre les seves pròpies connexions entorn a la relació entre el cos, Can Framis, l’obra d’art i el mateix procés de contemplació.