Amb el mes de juliol arriba l’Altre Clavé: tres nits amb música, dansa, teatre, improvisació i ràdio

El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme les nits dels dijous 4, 11 i 18 de juliol a l’escenari de la plaça de Miquel Martí i Pol. L’Altre Clavé compta enguany amb tres nits temàtiques: “Cut and Paste”, “Micròfons oberts” i “Una nit improvisada”

Cut and Paste (4 de juliol) vol ser un punt d’unió entre l’activitat que s’ha dut a terme durant tot el curs al Centre de Formació Artítsica del Teatre Clavé i l’inici de l’estiu, marcat per l’Altre Clavé. La primera nit de l’Altre Clavé comptarà amb actuacions d’alumnes de l’Escola de dansa i de l’Escola de música, així com també la Coral d’adults del Teatre Clavé.
La segona nit de l’Altre Clavé (11 de juliol) obre els micròfons a tothom que hi vulgui participar ja sigui explicant acudits, fent imitacions, cantant una cançó o, simplement, manifestant el que pensa. Per participar-hi només cal enviar un correu a comunicacio[arroba]teatreclave.cat indicant el que es farà i les necessitats tècniques. Cada participant té tres minuts per dir la seva. Micròfons oberts serà retransmès en directe per Ràdio Tordera i comptarà, entre intervenció i intervenció, amb l’actuació en directe del Combo rock del Teatre Clavé.
El cicle l’Altre Clavé acaba el dijous 18 de juliol amb Una nit improvisada. El grup de teatre Set i mig presentarà el seu espectacle d’improvisació; en una nit que comptarà amb l’actuació de la cantautora Juliane Heinemannque presentarà, en versió acústica per a veu i piano, els temes dels seus dos discs “Aren’t you glad to be here” (2009) i “True Gods” (2012). La darrera nit de l’Altre Clavé també incorpora la col·laboració de les alumnes de cant de l’Escola de música i del grup de dansa Camerino General, integrat per antigues alumnes de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé.
Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i començaran a les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera i Ràdio Tordera.
Coincidint amb el mes de juliol, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé organitza un cicle de cinema a la fresca les nits dels dimarts. El cicle projecta, cada nit, una pel·lícula relacionada amb un dels cinc continents, a mode de volta al món. Les sessions són gratuïtes i es duran a terme els dimarts 2, 9, 16, 23 i 30 de juliol a les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol.
La primera parada serà al continent americà amb la pel·lícula Requiem for a dream del director Darren Aronofsky. Un drama doblat al castellà sobre les addiccions a les drogues de quatre individus de Coney Island (Estats Units). La projecció serà dimarts 2 de juliol a les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol.
La resta de pel·lícules programades són Castaway on the moon (9 de juliol), White material (16 de juliol), Paris, je t’aime (23 de juliol) i el film d’animació Mary and Max (30 de juliol).